Las Vegas – Cara Terbaik Untuk Menikmati Percutian Las Vegas Anda Adalah Masa Percuma

Vegas

Ya, saya katakan Percutian percuma ke Las Vegas, dan tidak, saya tidak mempunyai terlalu banyak koktel percuma di kasino Las Vegas kegemaran saya. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah membuat banyak lawatan ke Las Vegas dan sebahagian daripadanya adalah percuma. Perjalanan merangkumi tambang penerbangan dan hotel. Dengan dua perbelanjaan besar itu, saya mempunyai lebih banyak wang untuk menonton pertunjukan, makan di restoran mewah, dan berjudi.

Anda harus ingat bahawa untuk mencari percutian percuma, di http://mega888user.com akan memerlukan sedikit usaha dari pihak anda, jadi jika anda ingin menukar sedikit masa dengan tiket penerbangan dan bilik hotel percuma, maklumat ini adalah untuk awak.

Cara pertama untuk mendapatkan percutian percuma bukan untuk orang yang tidak tahan dengan jurujual buruk yang bercakap dengan anda selama satu atau dua jam. Sekiranya anda selalu mengatakan tidak, maka memanfaatkan syarikat yang menjual timeshares mungkin untuk anda. Cukup pergi ke mesin carian dalam talian kegemaran anda dan ketik bahagian masa dan anda akan melihat banyak syarikat yang menawarkan percutian dan hadiah lain, jika anda berminat, hubungi mereka dan daftar. Sekiranya anda tidak dapat mengambil persembahan selama dua jam, atau anda boleh dibujuk untuk membeli barang yang tidak anda perlukan, elakkan kaedah ini dengan apa jua kos.

Saya melewati satu syarikat timeshare dan tiga jam dan mengatakan tidak kira-kira seratus kali, akhirnya saya pergi dengan pakej percutian saya. Saya terpaksa membayar cukai dan menunggu kira-kira enam puluh hari sebelum saya benar-benar dapat pergi kerana sekatan tarikh, tetapi akhirnya dengan sedikit kegigihan saya menikmati percutian percuma selama tiga hari di Las Vegas.

Cara kedua untuk memenangi percutian percuma adalah dengan memasukkan undian di Internet. Sebenarnya saya memasuki sekitar dua puluh! Saya ingat teman lelaki saya memberitahu bahawa tidak mungkin saya boleh menang. Oleh itu, ketika saya menang dan itu termasuk tiga malam di Bellagio, saya membuatnya meminta maaf sebelum saya membawanya!

Cara ketiga adalah mencari semua undian amal tempatan anda. Saya biasanya dapat menjumpai beberapa tahun yang menawarkan tiket murah dengan peluang memenangi Percutian Las Vegas percuma. Saya selalu membeli tiket ini dan jika saya tidak menang sekurang-kurangnya wang itu digunakan untuk tujuan yang baik. Kadang kala anda boleh mendapatkan loteri ini di Internet di dalam negara atau di seluruh negara dengan enjin carian kegemaran anda.

Sentiasa ingat bahawa walaupun anda memenangi percutian percuma di Las Vegas, anda harus membayar cukai. Oleh itu, jika anda ingin meluangkan sedikit masa dan usaha, percutian percuma boleh menjadi milik anda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *