Kaedah Terbaik Menjana Wang Dari Rumah – Teknik Menarik untuk Menjana Wang

Mungkin anda pernah bermimpi memenangi loteri? Untuk memberitahu anda fakta, saya tidak pernah memilikinya. Ia sememangnya berpotensi, tetapi ketika saya belajar sedikit mengenai perjudian, saya menyedari betapa tidak masuk akal untuk hanya bertaruh begitu sahaja. Terutama apabila pertaruhan yang lebih baik ada di luar sana dan tersedia di ruang tamu saya!

Poker adalah impian Amerika yang baru. Tahun lalu di koleksi Poker Dunia, pemenang membawa pulang sejumlah wang $ 9.1 juta dolar – dan dia hanya 22! Ia hanya berlaku setiap tahun, dan di Vegas, tetapi anda boleh mendapatkan jalan masuk ke kejuaraan berprestij ini sepanjang tahun dengan menikmati tempat tinggal. Pure-play adalah laman web internet di mana orang A.S. boleh bermain kejohanan percuma untuk hadiah sebenar, termasuk kemasukan ke World Series http://www.mega888mw.com/. Kemiringan penuh dan PokerStars juga masih menumpukan perhatian kepada pelanggan A.S., dan mereka juga menggunakan satelit. (Satelit adalah kejuaraan percuma atau murah yang, jika anda berjaya, membawa anda ke kejohanan dengan pembelian yang jauh lebih besar.)

Tournament poker sebenarnya sangat berbeza dengan permainan wang tunai. Perbezaan paling mutlak mungkin adalah hakikat bahawa anda hanya mempunyai 1 pukulan dalam satu pertandingan – sekiranya anda kehabisan kerepek, anda akan selesai. Kerana dengan orang-orang, orang biasanya selalu menjadi pesakit yang terlalu banyak. Pemain hebat juga terlibat, namun ini tidak bermaksud menunggu AA dan mempercayai anda sudah bersedia untuk mencari semua cip anda – ia tidak kerap berlaku. Pemain yang lebih baik bermain dengan pelbagai jenis tangan, bahkan pemain yang menimbulkan situasi rumit setelah berada di tangan. Pemain yang paling baik menghadapi syarat-syarat tersebut dan juga dapat dengan berkesan menggunakan sebilangan kecil maklumat untuk menghasilkan tindakan dengan betul – tidak kira betapa hebat (atau buruk) tangan mereka pada awalnya.

Sebagai contoh: di maintain’em, AA semuanya, tetapi saya sebenarnya mahu memeriksa dan melihat tangan seperti T8s. Sekiranya tidak ada yang berada, saya akan melakukan kenaikan sedikit menggunakan telapak tangan ini, tidak kira berapa banyak pemain yang masih boleh bertindak. (Tepatnya ukuran yang sama seperti yang saya mahukan dengan tangan raksasa seperti AA.) Sekiranya seseorang memanggil saya dengan sesuatu yang serupa dengan 99, dan kegagalan akan datang 79J, T8 saya tiba-tiba kelihatan cukup bagus! Oleh kerana saya telah meningkat, mereka akan menganggap saya mendapat sesuatu yang besar daripada mencari kedatangan saya sendiri. Walau bagaimanapun, sekiranya papan datang T92, saya cukup cerdas untuk menyejukkan badan sekiranya saya mendapat kekebalan yang berlebihan.

Maksudnya, anda selalu memerlukan sempadan. Tidak kira sama ada melabur dari industri atau bertaruh pada acar mana yang akan meluncur ke bawah dengan lebih cepat, apabila anda menghadapi ketidakpastian, anda harus menyelesaikan lebih banyak daripada sekadar mengandaikan. Nasib baik, lelaki dan wanita lain membayangkan cacat setiap hari sekiranya mereka bermain dengan poker. Ketahui bagaimana memanfaatkannya dan anda juga tidak akan menyesal.

Sekiranya anda memerlukan wang sekarang, misalnya saya berharap pada jam berikutnya, lakukan apa yang saya lakukan. Saya menjana lebih banyak wang sekarang daripada perniagaan saya sebelumnya dan juga anda juga boleh, mempelajari naratif yang hebat dan benar, dalam hubungan di bawah ini. Semasa saya bergabung, saya hanya ragu-ragu selama sepuluh saat sebelumnya saya menyedari apa ini. Saya menyeringai dari telinga ke telinga dan anda juga akan.

Bayangkan menggandakan wang tunai setiap minggu tanpa bahaya atau sedikit! Untuk mengetahui rangkaian perniagaan berjuta-juta dolar yang disahkan yang menawarkan perkhidmatan dan produk mereka dengan komisen 75% kepada anda. Ikuti di bawah ini untuk mengetahui bagaimana anda akan mula mengumpulkan dana anda untuk Juta Dolar pertama anda di program wang syarikat yang mudah.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *